opečený párok, fazuľa,slanina, volské oko 1 ks, šalátik, maslo, čerstvý chlieb /1,3,7/ 250g
zeleninová obloha, chlieb /1,3/ 250g
zeleninová obloha, chlieb /1,3/ 250g
250g
200g
200g
250g
200g
dochutený akurát s hriankami /3,10/ 100g
tlačenka, slanina, klobása, syrové nite, paštéta, cibuľa, horčica, uhorka /7,10/ 350g
100g
pikantná mäsová nátierka s hriankami alebo topinky 4 ks /1,3,10/ 80g
nakladaný hermelín, romadur, slovenská parenica, ementaller, nite /1,7,8/ 200g
hovädzie mleté mäso, slanina, chedar, cibuľa, paradajka, uhorka, kečup, cesnaková majonéza podávaný s hranolkami, cibuľovými krúžkami a coleslaw šalátom /1,3,7,11/ 200g
Portobello šampiňóny, syr, kešu oriešky, avokádo, paradajka, cibuľa, zelenina /1,3,5,8/ 200g
so zemiakovým šalátom 200g
na listovom špenáte s maslovými zemiakmi /1,3,4,7,10/ 125g
300g
hranolkami a s tatárskou omáčkou /1,3,7/ 120g
300g
s údeným mäsom, s opraženou cibuľkou a s kyslou kapustou /1,7,9/ 300g
90g
90g
70g
70g
70g
70g
120g
120g
120g
120g
15g
ALERGÉNY:
• 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). • 2. Kôrovce a výrobky z nich. • 3. Vajcia a výrobky z nich.• 4. Ryby a výrobky z nich. • 5. Arašidy a výrobky z nich. • 6. Sójové zrná a výrobky z nich. • 7. Mlieko a výrobky z neho. • 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. • 9. Zeler a výrobky z neho. • 10. Horčica a výrobky z nej. • 11. Sezamové semená a výrobky z nich. • 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. • 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. • 14. Mäkkýše a výrobky z nich.